Ciuperci cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg. ciuperci albe;
  • - 2 linguri ulei de masline;
  • - 3 cepe ;
  • - 1 capatina de usturoi;
  • - 1 punga de legume congelate( brocoli + conopida + morcov);
  • - 1 ardei rosu;
  • - condimente ( delicat, pipere macinat, etc.)

Mod de preparare

Se curata ciupcile de pielita, se taie in bucati nu prea mari. Se taie ceapa pestisori. Intr-un vas cu apa cu sare care clocoteste punem legumele si le lasam sa fiarba cam 10 minute.

Punem ceapa in uleiul infierbantat si o calim putin. Peste ceapa punem ciupercile si usturoiul (taiat maruntel) pe care le calim si adaugam 1 ceasca ( de cafea) mica de apa si lasam sa fiarba cam 20 de minute. Scurgem legumele fierte si le punem peste ciuperci. Adaugam condimente, ardeiul taiat marunt si lasam sa scada. Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise