Ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g ciuperci conservate
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura smintina
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 12 lamiie
  • salata verde.

Mod de preparare

Se spala ciupercile in mai multe ape si se aseaza pe salatiera.

Separat se face o maioneza din galbenusul crud,frecat cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtiaza cu o lingura de smintina. Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos in sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pe o ora. Se orneaza cupe adinci cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile,peste care se pun cite o felie subtire de lamiie,si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise