Ciuperci cu maioneza si usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci conservate (sau 500 de grame ciuperci proaspete),
  • 3 oua,
  • zeama de lamaie,
  • un pahar ulei,
  • un praf de sare,
  • o lingurita pasta de tomate,
  • 3 catei de usturoi.

Mod de preparare

Ciupercile se taie feliute (daca sunt proaspete se fierb 15 min in apa cu putina sare dupa care se taie feliute) si se adauga la maioneza, facuta din 2 galbenusuri fierte si unul crud, cu ulei si zeama de lamaie. Se adauga in maioneza o lingurita pasta de tomate, usturoiul tocat foarte bine si ciupercile.

Amestecul se poate servi si pe andive taiate fideluta cu oua fierte, taiate in jumatati, ornate dupa gustul fiecaruia cu gogosari acri sau masline.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise