Ceapa taiata marunt se caleste in ulei cca.4-5 minute,cu o jumatate de lingurita de sare,la foc mic,pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa,se adauga apoi ciupercile,sucul de rosii si un varf de cutit de piper,lasandu-le sa fiarba la foc mic,acoperite cc. 30-40 minute,adaugand din cand in cand cate putina apa pana ce ciupercile se inmoaie.Cand ciupercile sunt fierte,sosul scazut numai cat sa le cuprinda si uleiul s-a ales la suprafata,se adauga mararul si se sareaza dupa gust.Se poate adauga preferential si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Se servesc reci ca felul 1
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise