CIUPERCI CU OUA

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 200-300 g ciperci
  • 3-4 oua
  • o ceapa
  • 30-40 g unt
  • marar
  • patrunjel
  • o lingura de smintina
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei.

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste un minut cu o lingura de ulei, adaugind ciupercile bine spalate si taiate in felii mari. Se lasa sa fiarba acoperite la foc mic pina scade apa si se inmoaie. La nevoie se adauga cite putina apa sa se inmoaie bine apoi se sareaza si se aromeaza dupa gust. Reci se adauga in oua care se amesteca bine cu smintina. In tigaia infierbintata dinainte si se prajeste la foc mic pina cind devine aurie adaugindu-se imediat compozitia cu ouale lasind-o sa se coaguleze la baza apoi se amesteca pina se coaguleaza dupa dorinta. Ciupercile se servesc ca fel intii, sau ca fel doi, cu diferite salate de cruditati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise