Ciuperci cu piept de pui si cascaval

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 2 cuburi condiment de gaina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 piepti de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • cimbru
  • chimen
  • 3 catei de usturoi
  • 2 pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 2 linguri ulei
  • 200 grame
  • cascaval

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la scurs; se curata ceapa, se spala, se taie marunt. Se spala si ardeiul, se taie marunt cu coditele de la ciuperci. Se pun intr-un castron. Se pune marar taiat marunt si piper si chimen. Se spala pieptul de pui, se sterge, se taie marunt, se caleste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun si coditele de ciuperci si ceapa si ardeiul se caleste 10 minute. Apoi, se incinge cuptorul la foc mediu, se umple fiecare ciuperca cu amestecul de pui. Dupa ce ati umplut toate ciupercile, acestea se pun in tava. Se pune o cana de apa cu 2 cuburi condiment de gaina; se pun 2 linguri de pasta de tomate,cimbru dupa gust si piper, chimen si cei 3 catei de usturoi se toaca marunt. Se tine totul la cuptor 25 de minute. Apoi se pune cascaval ras pe razatoarea mica si se mai lasa inca 10 minute. Se orneaza cu patrunjel taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise