Ciuperci cu sos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci proaspete,
  • o ceapa,
  • o lingura sos iute,
  • o lingura pasta de tomate,
  • 4 catei de usturoi pisat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru.

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug ciupercile feliate. Las 10 minute sa se caleasca impreuna, adaug o ceasca de apa, sosul iute, condimentele, las sa fiarba pana scade sosul. Adaug pasta de tomate  si usturoiul, mai las pe flacara 5 minute. Servim in post alaturi de piure de cartofi sau cu mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise