Ciuperci cu unt si cascaval

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 - 40 de ciupercute mai mari,
  • 300 gr cascaval,
  • 75 gr unt,
  • sare, piper proapat macinat, vegeta,
  • cateva frunzulite de menta.

Mod de preparare

Curatam ciupercile (au o pielita la exterior pe care eu o curat, pentru orice eventualitate deoarece contin mult praf). Dupa ce le-am curatat, le spalam bine in cateva jeturi de apa. Le punem intr-o tava de yena si in fiecare ciupercuta punem un cubulet de unt si un cubulet de cascaval, adaugam dupa preferinta sare, piper proaspat macinat sau vegeta fara sare sau adaosuri. Cascavalul in combinatie cu untul da o savoare deosebita ciupercutelor.Le bagam la cuptor pentru 20 - 30 de minute dupa care se pot servi ca si o garnitura la peste sau la orice friptura.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise