ciuperci cu usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 4 lingurite de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • sare si piper
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri de patrunjel proaspat taiat marunt

Mod de preparare

se curata ciupercile .se taie in jumatate cele care sunt mari.se pune intr-o tigaie ulei la incalzit la foc potrivit.se prajesc ciupercile timp de 5 minute in tigaie amestecand continuu .se condimenteaza si se mai lasa la foc potrivit inca 2 minute.apoi se adauga zeama de lamaie

patrunjelul si usturoiul.se mai lasa cateva secunde dupa care se ia de pe foc.pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise