Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 4 cepe mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 capatana de usturoi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga putina sare, se amesteca usor pret de cateva minute pana lasa zeama, se pune capac si se fierb in zeama lor pret de 15 minute, se mai amesteca din cand in cand.

Nu se adauga nici macar o picatura de apa, doar in zeama lor. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul facut mujdei, se amesteca, se pune capac si se lasa sa se intrepatrunda gusturile. Se serveste cu mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise