ciuperci cu vin alb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,500 ciuperci albe mici
  • 3 linguri ulei
  • sare ,piper
  • 1 lingura de ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de patrunjel tocat marunt
  • 2 lamai(zeama)
  • 0,150 ml vin alb
  • 1 lingura de mustar englezesc(obtional

Mod de preparare

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza.

Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga sarea, piperul, ceapa, patrunjelul, zeama de lamaie, vinul.

Acopera cratita si lasa 5 minute sa fiarba clocotit. Se serveste rece.

Cine doreste poate pune mustar pt a fi mai picant.

Se serveste ca garnitura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise