Ciuperci Delicios Food

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o jumatate de de pahar de ulei de floarea soarelui
  • O ceapă
  • 1,000 kg de gălbiori
  • Un căţel de usturoi
  • O cană de smântână
  • O linguriţă de sare
  • o jumatate delinguriţă de piper negru măcinat
  • Un ardei gras roşu
  • O linguriţă de pătrunjel tocat

Mod de preparare

Se taie galbiorii in bucatele si se oparesc in 3l apa clocotita.Se toaca marunt ceapa,se toaca in feliute usturoiul,iar ardeiul gras se taie cu grija in fasiute

Intr-o cratita incinsa cu ulei se pun la sotat ceapa si ardeii apoi se scot pe o farfurie la cald.Se adauga ciupercile si se soteaza pana s-au inmuiatputin si lasa apa.

Se adauga soteul de ceapa si usturoiul feliute,se condimenteaza pana cand zeama lasata de ciuperci se imputineaza,apoi,adaugati verdeata impreuna cu smantana,luati de pe foc si mestecati cateva clipe.

Acestea fiind spuse,Delicios Food va multumeste pentru preluare reteta si va doreste pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise