Ciuperci in aluat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignon - vreo 15, cred că au fost
  • un ou
  • delikat
  • vreo 60-70 gr făină
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele.

Din ou, lapte, făină, delikat şi trei linguri de uleiam făcut un aluat ca la clătite, de consistenţă ceva mai groasă.

Am luat apoi fiecare ciupercă, am trecut-o bine prin compoziţia aceea groasă şi spumoasă şi le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prăjit pe ambele părţi şi apoi le-am devorat.....

Se consumă fierbinţi, dar mie mi-au plăcut foarte tare reci.

Noi le-am folosit ca garnitură lângă un macrou prăjit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise