ciuperci in coca de clatite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • faina
  • lapte
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • rom
  • ulei
  • oua

Mod de preparare

Intr-un castron de un litru se pun 50 ml de lapte, ouale, 20 ml de ulei, 15 ml de rom ,sare , 200 g de faina si se amesteca bine. La sfarsit se dilueaza cu restul de lapte.

Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se adauga ciupercile trecute prin compozitia de clatite, avand grija sa nu se rupa. Se rumenesc pe amebel parti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise