CIUPERCI LA CUPTOR

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci champignion mari,
  • 1 ceapa de marime medie,
  • 150 gr costita de porc afumata,
  • 5 felii de cascaval,
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Se curata ciupercile, piciorusele ciupercilor si ceapa se toaca marunt, iar costita se taie cubulete. Intr-o cratita se pun 50 gr de unt se lasa sa se topeasca dupa care se pune costita taiata si se lasa sa se prajeasca putin dupa care se adauga ceapa si piciorusele ciupercilor, se amesteca si se lasa sa se caleasca putin. Cele 10 ciuperci se pun intr-un vas iena (sau tava pt.friptura) uns cu unt si se umplu cu compozitia rezultata. Se acopera fiecare ciuperca cu feliute de cascaval. Se pun la cuptor si se lasa pana se topeste si se rumeneste putin cascavalul si se inmoaie ciupercile(20 min in cuptorul incins). Se poate servi ca aperetiv cald/rece

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise