Ciuperci la cuptor

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 1 kilogram ciuperci
  • 150 ml ulei
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se curata de pielite si li se rupe piciorusul. Se scurg bine si se pun palariile in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt. Se pune in fiecare palarie de ciuperca putina sare, ulei si se presara marar. Se tin la cuptor cateva minute, pana se inmoaie. Se servesc calde, ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise