Ciuperci la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana);
  • - piper - 5 gr, sau dupa gust;
  • - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel;
  • - ulei - 100 ml;
  • - sare - dupa gust.

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile(va recomand, sa nu le curatati de pielita de deasupra, ci numai de miceliul de langa piciorus si respectiv de sub palaria ciupercii, nici intr-un caz nu curatati lamelele acesteia);

Se scot si se toaca piciorusele marunt;

Se amesteca tocatura cu piper, sare, verdeata si ulei;

Se pune tocatura in (pe) ciuperci;

Se pun pe gratar sau intr-o tava, in cuptorul fierbinte, iar la servire, ornati cu fetii subtiri de gogosar in otet si patrunjel...Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise