Ciuperci la grill

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciupeci grill mix
  • 200 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa rosie
  • 50 gr branza de oaie
  • o paine prajita

Mod de preparare

Am curatat ciupercile, le-am spalat si le-am pus la stors. Intre timp am dat prin razatoare cascavalul si separat branza de oaie. Am uns o tavita consistent cu unt, dupa care am aranjat ciupercile una langa alta (noi am facut ciupercile la micounde, pe program grill intr-o tavita mai mica de inox sa intre in microunde si am copt in doua reprize) dupa care in fiecare ciuperca am pus cate un cubulet de unt si peste, cascaval cat intra. Am pus ciupercile la grill in jur de 14 minute, la jumatatea timpului am scos tavita din cuptor si am intepat crusta de cascaval pentru a iesi untul deasupra. Bagam din nou in cuptor restul timpului. La final le-am scos pe platou, le-am presarat cu branza de oaie, si langa am pus paine prajita peste care am adaugat untul topit din tavita, iar peste branza rasa. Langa ciuperci taiem si o ceapa rosie. Pofta mare. P.S. In timpul gatitului merge un paharel de tuica.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise