Ciuperci marinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci albe 1 kg
  • - ulei 100gr.
  • - o foaie de dafin
  • - sare si piper
  • - otet 4 linguri

Mod de preparare

Curatati si spalati bine ciupercile in mai multe ape, puneti-le cu uleiul intr-o cratita si lasati-le sa fiarba 15 minute. Adaugati sarea si piperul, o foaie de dafin si trei-patru linguri de otet. Se aseaza in borcane de jumatate de litru, se acopera cu celofan si se fierb pe baie de apa aprox. o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise