Ciuperci Ornamentale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -ciuperci champignion
  • -1 tub branza topita
  • -1 morcov
  • -1 ardei rosu
  • -patrunjel verde

Mod de preparare

1.Se iau ciupercile si le curatam de pielita.

2.Se spala si se prajesc in tigaie si se presara sare dupa gust.

3.Se asaza pe farfurie si se umple cu branza topita.

4.Se taie din morcov petale si se orneaza.

5.Pe margine se orneaza cu frunze de patrunjel verde si ciuperci intoarse cu ardei rosu peste.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise