Ciuperci Ornamentale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -ciuperci champignion
  • -1 tub branza topita
  • -1 morcov
  • -1 ardei rosu
  • -patrunjel verde

Mod de preparare

1.Se iau ciupercile si le curatam de pielita.

2.Se spala si se prajesc in tigaie si se presara sare dupa gust.

3.Se asaza pe farfurie si se umple cu branza topita.

4.Se taie din morcov petale si se orneaza.

5.Pe margine se orneaza cu frunze de patrunjel verde si ciuperci intoarse cu ardei rosu peste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise