Ciuperci pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1caserola de ciuperci Pleurotus(450-500g) sau ciuperci proaspete din padure (cine prefera sau obisnuieste sa consumeDe ex:oite
  • Palaria sarpelui)
  • 3-4 oua
  • sare
  • ulei
  • faina.

Mod de preparare

Se fierb ciupercile 5-10minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Intre timp se bat ouale ca pentru omleta si se pregateste faina intr-o farfurie. Dupa ce s-au racit ciupercile, se sareaza, se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc in ulei. Se servesc cu salata de rosii

*cui ii plac ciupercile sigur v-a aprecia acest fel(eu le mai numesc si

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise