Ciuperci pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1caserola de ciuperci Pleurotus(450-500g) sau ciuperci proaspete din padure (cine prefera sau obisnuieste sa consumeDe ex:oite
  • Palaria sarpelui)
  • 3-4 oua
  • sare
  • ulei
  • faina.

Mod de preparare

Se fierb ciupercile 5-10minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Intre timp se bat ouale ca pentru omleta si se pregateste faina intr-o farfurie. Dupa ce s-au racit ciupercile, se sareaza, se dau prin faina, apoi prin ou batut si se prajesc in ulei. Se servesc cu salata de rosii

*cui ii plac ciupercile sigur v-a aprecia acest fel(eu le mai numesc si

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise