Ciuperci pleurotus Alina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciupercile preparate astfel, imi plac foarte mult.
  • Ai nevoie de:
  • -500g ciuperci pleurotus
  • -50ml ulei de masline
  • -ardei gras galben,rosu, verde
  • -50 ml vin alb
  • -usturoi
  • -ghimbir
  • -5-6 rosii chery
  • -sare
  • -piper
  • -oregano
  • -busuioc
  • -coriandru
  • -1/2 lingurita secretul gustului

Mod de preparare

Ciupercile se spala sub jet de apa.

Se spala legumele.

Ardeiul, usturoiul, ghimbirul se taie julien

Intr-o cratita (se poate folosi si vas de pamant)se pune uleiul. Se pun ciupercile peste care se adauga toate ingredientele pregatite, mai putin vinul.

Se pune capac si se introduce in cuptor pentru cca 30 minute. Spre sfarsit se adauga si vinul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise