Ciuperci pleurotus Alina

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciupercile preparate astfel, imi plac foarte mult.
  • Ai nevoie de:
  • -500g ciuperci pleurotus
  • -50ml ulei de masline
  • -ardei gras galben,rosu, verde
  • -50 ml vin alb
  • -usturoi
  • -ghimbir
  • -5-6 rosii chery
  • -sare
  • -piper
  • -oregano
  • -busuioc
  • -coriandru
  • -1/2 lingurita secretul gustului

Mod de preparare

Ciupercile se spala sub jet de apa.

Se spala legumele.

Ardeiul, usturoiul, ghimbirul se taie julien

Intr-o cratita (se poate folosi si vas de pamant)se pune uleiul. Se pun ciupercile peste care se adauga toate ingredientele pregatite, mai putin vinul.

Se pune capac si se introduce in cuptor pentru cca 30 minute. Spre sfarsit se adauga si vinul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise