Ciuperci si cimbru

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mâini mari de ciuperci, taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati de mozzrella sau scamorza de cate 150 g taiate cubulete
  • frunzele de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marinata si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Luati un platou mare, rezistent la caldura, si asezati pe el ciupercile, intr-un singur strat. Presarati deasupra bucateleie de brânza si frunzele de cimbru. Condimentati cu sare si piper, turnati putin ulei de masline si puneti platoul sub gratarul din cuptor.

Lasati-l sa stea câteva minute, verificadnd des, pâna când branza se topeste, devine aurie si formeaza bule. Serviti cu pâine cu coaja crocanta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise