Ciuperci surpriza

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari
  • cateva fire de tarhon
  • 2 linguri de smantana
  • nucsoara rasa
  • 8 oua mici (eventual de prepelita)
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180 C. Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza si se pipereaza fiecare palarie (in interior) si se pune cate-o bucatica de unt. Se aseaza intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Se scot (cuptorul ramane aprins), se lasa sa se raceasca putin, iar cand sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare. Se gusta de sare, piper si nucsoara. Se baga din nou la cuptor, se lasa 4 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon tocat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise