Curatam si spalam ciupercile, indepartam piciorusele pe care le sectionam in doua. Sunca o taiem in cubulete mici iar ardeiul iute il maruntim.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam ciupercile si le stropim cu ulei. In fiecare ciuperca punem branza maruntita, cateva bucatele de ardei, sunca si acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mica. Pe fiecare piciorus de ciuperca, punem cate o feliuta de cascaval.
Introducem tava in cuptorul incalzit dinainte, pentru 30’ la foc mic. Se pot servi simple sau langa garnituri, sunt gustoase atat calde cat si reci.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise