Ciuperci umplute 2

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 bucati ciuperci
  • 100g sunca presata
  • 100g telemea sarata
  • 100g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 rondele, ardei iute obtional

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile, indepartam piciorusele pe care le sectionam in doua. Sunca o taiem in cubulete mici iar ardeiul iute il maruntim.

Intr-o tava punem hartie de copt, asezam ciupercile si le stropim cu ulei. In fiecare ciuperca punem branza maruntita, cateva bucatele de ardei, sunca si acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mica. Pe fiecare piciorus de ciuperca, punem cate o feliuta de cascaval.

Introducem tava in cuptorul incalzit dinainte, pentru 30’ la foc mic. Se pot servi simple sau langa garnituri, sunt gustoase atat calde cat si reci.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise