ciuperci umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • ceapa
  • sare
  • branza telemea
  • patrunjel
  • marar
  • lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste 2 min in 25 ml de ulei, adaugand cozile de ciuperci tocate marunt si piper. Se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic, pana cand se inmoaie.

La sfarsit se adauga sare, marar si patrunjel. Palariile ciupercilor se asaza unele langa altele cu lamelele in sus , intr-o tava unsa cu 25 ml de unt; acestea se umplu cu cozile de ciuperci calite si se presara cu branza telemea rasa fin. Tava se introduce la cuptor, cca 30 min.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise