Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 3morcovi
  • 2cepe de apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 ardei capia
  • Sare

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala se rup coditele care se toaca marunt amestecidu-se cu morcovii,ceapa si ardeiul capia tocate marunt.Se umplu ciupercile cu aceasata tocatura,se asezoneaza cu sare dupa gust si ulei de masline.Se dau la cuptor ala foc potrivit 30\'

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise