Ciuperci umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci champinion
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 200 cascaval
  • 100 grame sunca
  • 3 oua
  • 50 grame smantana
  • sare, piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala cu apa si lamaie pentru a nu se inegri, se indeparteaza cozile.

Se aseaza intr-o tava si se presara putina sare se introduc in cuptor pentru aproximativ 15 min

Intre timp se pregateste compozitia: se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu cozile si sunca taiata cubulete apoi se adauga orezul.

Se pune o cantitate de aproximativ 200 ml apa si se fierb, se adauga sare si piper dupa gust si la urma se pune patrunjelul verde tocat.

Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se rada deasupra cascavalul, oule se bat impreuna cu smantana adauganduse si aici sare si piper dupa gust si se toarna deasupra dupa care se introduc in cuptor pana formeaza o crust.

Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise