Ciuperci umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci champinion
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 200 cascaval
  • 100 grame sunca
  • 3 oua
  • 50 grame smantana
  • sare, piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala cu apa si lamaie pentru a nu se inegri, se indeparteaza cozile.

Se aseaza intr-o tava si se presara putina sare se introduc in cuptor pentru aproximativ 15 min

Intre timp se pregateste compozitia: se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu cozile si sunca taiata cubulete apoi se adauga orezul.

Se pune o cantitate de aproximativ 200 ml apa si se fierb, se adauga sare si piper dupa gust si la urma se pune patrunjelul verde tocat.

Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se rada deasupra cascavalul, oule se bat impreuna cu smantana adauganduse si aici sare si piper dupa gust si se toarna deasupra dupa care se introduc in cuptor pana formeaza o crust.

Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise