Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciupercute mici champignon
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri de unt
  • sare, piper
  • cascaval
  • marar tocat
  • 1 catel mare usturoi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele le asezam intr-o tava. Tocam marunt coditele, la fel si ceapa.

Inabusim ceapa in unt. Cand se inmuaie adaugam bucatelele de ciuperci, acoperim cratita cu un capac si le lasam sa se inmuaie si apoi sa scada tot lichidul pe care le-a lasat ciupercutele.

Separat, amestecam smanatana cu faina, pana nu mai se simte niciun cocolos.

Adaugam smantana si mai lasam 1-2 minute pe foc. Adaugam sare si piper dupa gust.

Umplem palarioarele si asezam deasupra cate o felie de cascaval. Le dam la cuptor pentru 20 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise