Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 50 grame sunca
  • 50 grame cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.

Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai sus

Se aseaza in tava si se pune pe deasupra cate o felie de cascaval. Se pun la cuptor la o temepratura de 200 de grade pentru 25-30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise