Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci albe
  • Branza telemea
  • Smantana
  • Patrunjel tocat
  • Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor.
  • Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul, eu de fiecare data improvizez.
  • La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat, 2 linguri.

Mod de preparare

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia sa ramana intreaga. Se scurg, se aseaza intr-o tava.

Branza telemea se rade, picoarele de la ciuperci se toaca, acestea se amesteca cu smantana si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se dau la cuptor pentru 30-40 minute. Se servesc cu sos sau simple.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise