ciuperci umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete mai maricele
  • un carnat picant
  • 150 g cascaval
  • o ceapa
  • o legatura marar

Mod de preparare

se spala ciupercutele si se scot coditele

se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele mici ,mararul tocant si el

se caleste ceapa ,se adauga carnatul si la sfarsit ciupercutele taiate (coditele)

si cand am luat tigaia dupa foc cu ingredientele punem si mararul

condimentam dupa gust cu piper sau delicat

acum umplem ciupercutele

inainte sa le umplem punem sare in fiecare palariuta de ciupercuta

dupa ce le-am umplut punem cascaval ras sau cubulete pe fiecare in parte

le dam la cuptor 25-30 min

se pot servi ca aperitiv cald dar si rece pofta buna!!!!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise