Ciuperci umplute

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciuperci brune
  • 1 fir ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura partunjel verde tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 linguri maioneza din soia

Mod de preparare

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si puneti impreuna ceapa, piciorusele ciupercilor si usturoiul tocate toate cubulete.Se lasa la calit pana se rumenesc usor si apa lasata de ciuperci s-a evaporate.Se lasa la racit,apoi se adauga cascavalul ras,partunjelul proapat tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umple ciupercile,apoi se ung cu maioneza din soia(puteti folosii ce maioneza va place).Totul se pune intr-o tava de yena care se unge cu putin ulei.Se baga tava la cuprotul preancins pana se rumenesc bine,dupa care se scot din cuptor.Sunt bune atat calde cat si reci,si pot fi folosite ca si garnitura la peste,friptura sau simple ,ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise