Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 50 g salam
  • 100 g brinza
  • sare, piper, ulei, boia iute

Mod de preparare

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si eu 1 kg.

Ca atare, azi de dimineata am facut ciuperci umplute, au iesit excelente !

Le-am umplut cu brinza Focsani, ceva salam si ciuperci tocate, tot amestecul l-am condimentat bine, am pus si un pic de marar tocat. Dupa ce le-am umplut, deasupra am mai pus un pic de brinza, am pus piper, sare, boia de ardei iute si un pic de ulei de masline si le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.

Intotdeauna ne-au placut ciupercile, sunt gustoase si tare usor de facut!

Poftiti la masa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise