Ciuperci umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 50 g salam
  • 100 g brinza
  • sare, piper, ulei, boia iute

Mod de preparare

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si eu 1 kg.

Ca atare, azi de dimineata am facut ciuperci umplute, au iesit excelente !

Le-am umplut cu brinza Focsani, ceva salam si ciuperci tocate, tot amestecul l-am condimentat bine, am pus si un pic de marar tocat. Dupa ce le-am umplut, deasupra am mai pus un pic de brinza, am pus piper, sare, boia de ardei iute si un pic de ulei de masline si le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.

Intotdeauna ne-au placut ciupercile, sunt gustoase si tare usor de facut!

Poftiti la masa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise