Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si eu 1 kg.
Ca atare, azi de dimineata am facut ciuperci umplute, au iesit excelente !
Le-am umplut cu brinza Focsani, ceva salam si ciuperci tocate, tot amestecul l-am condimentat bine, am pus si un pic de marar tocat. Dupa ce le-am umplut, deasupra am mai pus un pic de brinza, am pus piper, sare, boia de ardei iute si un pic de ulei de masline si le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.
Intotdeauna ne-au placut ciupercile, sunt gustoase si tare usor de facut!
Poftiti la masa!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise