Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de ciuperci de marime medie
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 200 gr cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercile. Desfacem coditele si le taiem cubulete, iar palariile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-o tigaie incingem 3 linguri ulei de masline si calim ceapa verde. Adaugam coditele de ciuperci si lasam la foc mic 10 minute. Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjel si marar tocat. Umplem palariile cu amestecul de mai sus.

Introducem tava la cuptor pentru 20 de minute.Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si acoperim fiecare palarioara cu cascaval ras.

Mai lasam la cuptor 15 minute pana cand ciupercile se gratineaza frumos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise