Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciuperci champignon
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 lg soia granule
  • 1 lgta de boia
  • vegeta de legume
  • piper
  • putin praf de usturoi
  • ulei
  • marar
  • patrunjel verde
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem coditele tocate si ceapa si lasam sa se faca bine, cu putin ulei si sare.

Intr-un vas mai mic punem apa la fiert pt soia, Cand apa fierbe punem soia si lasam cam 10 min. O punem intr-o strecuratoare mica, o clatim cu apa rece si o stoarcem cu mana.

Cand ceapa si coditele s-au inmuiat, le punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga zeama pe care au mai lasat-o.

Separat intr-un vas facem umplutura: amestecam soia cu coditele, ceapa, boiaua, verdeata tocata, piper si vegeta si praful de usturoi. Amestecam si umplem ciupercile.

Le punem intr-o tava unsa cu ulei, le acoperim cu o folie de aluminium si le bagam la cuptor pt 30 de min la 180 de grade.

Inainte cu 5 min sa fie gata, punem peste ciuperci cascavalul ras.

Se serveste cu sosuri sau salate.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise