Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciuperci mai mari
  • 4-5 felii de sunca de pui
  • 4 bucati de branza topita (cautati un tip de mai buna calitate care nu curge in cuptor, trebuie sa se rumeneasca)
  • 1 ou
  • 5-6 masline
  • Piper
  • Boia
  • Cascaval
  • Praf de usturoi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs.

Se pun intr-o tava cu foaie de copt.

Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o jumatate pentru fiecare ciupercuta.

Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.

Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina.

Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.

Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat prin razatoare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise