Ciuperci umplute cu Blue Cheese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci de marime medie, proaspete
  • 1/4 ceasca ceapa verde tocata
  • 1 lingura unt sau margarina
  • 100g Blue cheese
  • o cutie brinza Philadelphia-cream cheese

Mod de preparare

Se taie coditele de la ciuperci si se toaca fin. Se innabusesc coditele de ciuperci si ceapa in unt pina sint moi.

Se adauga cele 2 feluri de brinza si se amesteca bine.

Se umplu palariile de ciuperci cu compozitia aceasta si se dau la cuptor preincalzit pentru 3-4 min sau pina cind devin aurii. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise