Ciuperci umplute cu branza cedar si sunculita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci champinion mari
  • 50gr. branza cedar
  • 100 gr sunculita

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cotoare si de pielita, se spala si se sareaza un pic.

Se rade branza cedar pe razatoarea mare, se toaca feliute subtiri sunculita.

Branza rasa impreuna cu sunculita se amesteca.

Se ia fiecare ciupercuta si se umple cu amestecul de branza si sunculita, dupa care se infoliaza in folie de aluminiu, astfel incat sa fie inchise dar nu total, lasand aerul cald sa circule.

Se incalzeste cuptorul pentru 10-15 la 250 grade.

Ciupercutele se aseaza pe o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute.Temperatura de preparare trebuie a fie de 150-175 grade.

Ciupercutele astfel preparate sunt un starter delicios si totodata dietetic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise