Ciuperci umplute cu branza de oaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci champignion albe, curatate de pielita
  • Sare
  • Piper
  • ardei gras taiat marunt
  • 2-3 catei de usturoi pisat
  • un ou intreg
  • branza de oaie

Mod de preparare

Ceapa taiata fin, coditele de la ciuperci maruntite, ardei maruntit si usturoiul se calesc in putin ulei.

Adaugam un ou si putina branza de oaie si am obtinut umplutura.

Se dau la cuptor cam 30 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise