Ciuperci umplute cu branza de vaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 1 cana de branza de vaca
  • 1 lingura marar tocat
  • 2 oua
  • sare.

Mod de preparare

Palariile ciupercilor, spalate si scurse, se pun intr-o cratita cu putin ulei pana se mai inmoaie. Picioarele ciupercilor se toaca, se inabusa in ulei, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza de vaca, marar, ou si sare. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Deasupra se pune putina margarina si se dau la cuptor sa se rumeneasca intr-o tava unsa cu ulei. Se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise