Ciuperci umplute cu brinza de vaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 2 linguri unt
  • 150 gr brinza de vaci
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun intr-o cratita sau intr-o tava unsa cu putin unt si se lasa acoperit la foc mic sa se moaie. Dupa ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se pune cite o bucatica de unt peste fiecare si se da la cuptor sa se rumeneasca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise