Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci mai mari
  • foile de la 3 cepe verzi
  • 3-4 rosii decojite
  • 1 lingurita pasta de gogosari cu kapia
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei
  • 3 crengute marar verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele.

Foile de ceapa verde le spalam, le taiem rondele, iar coditele de ciuperci le tocam.

Rosiile decojite le facem cubulete.

Intr-o tigaie punem uleiul al incins, adaugam ceapa verde si coditele de ciuperci.

Le inabusim 4-5 minute, punem rosiile, pasta de gogosari cu kapia si o canita cu apa.

Dam gust cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.

Tragem tigaia de pe foc cand nu mai este zeama deloc, presaram busuiocul uscat si mararul verde tocat.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam ciupercile.

Cu o lingurita punem umplutura in ciuperci apoi le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

Le intepam cu o furculita sa vedem cand sunt patrunse si daca intra cu usurinta inseamna ca sunt gata si le scoatem din cuptor.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise