Ciuperci umplute cu crab

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 cutie Philadelphia (cream Cheese)
  • o cutie crab (sau congelat)

Mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci si se toaca marunt (cam 1/3 ceasca).

Se gatesc coditele,ceapa si1 lingura de unt pina devin moi. Se adauga pesmetul, amestecind.

Se adauga brinza amestecind bine si apoi carnea de crab. Cu cele 2 linguri de unt ramase se ung inauntru palariile de ciuperci si se umplu cu compozitita de mai sus.

Se pun in cuptor preincalzit si se coc pentru 20 min. Se servesc calde.

Tip: merge si cu creveti mici, fierti si tocati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise