ciuperci umplute cu crema de branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciuperci
  • branza de vaci mai grasa un pic
  • usturoi
  • marar verde
  • carnati afumati
  • oua
  • faina

Mod de preparare

Se spala palariile de ciuperci, se lasa la stors. Intre timp se pune branza de vaci intr-un castron, cu sare dupa gust si usturoi pisat si se freaca pana la obtinerea unei creme dupa care se adauga mararul tocat marunt si se omogenizeaza(se poate folosi crema de branza din comert, ex.Almette). Se umplu palarioarele de ciuperci cu crema de branza si se pune deasupra o feliuta de carnat afumat. Se da prin ou si faina, dupa care se pun intr-un vas cu ulei incins. Se prepara la foc mediu, pana la inmuiere si rumenire.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise