Ciuperci umplute cu creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci (orice marime - eu am fost puturoasa si am folosit portobello)
  • 1/2 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • marar, oregano sau orice verdeata iti place
  • sare si piper
  • 1/2 cana cascaval sau parmesan ras
  • 1/2 cana pesmet
  • 1/4 cana maioneza

Mod de preparare

Curata ciupercile. Separat, prajeste cotoarele, ceapa si usturoiul impreuna cu verdeata, sare si piper dupa gust.

Taie marunt crevetii.

Amesteca toate ingredientele

Umple ciupercile si baga-le la cuptor la 380 grade pentru 30 minute.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise