Ciuperci umplute cu gorgonzolla

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250g ciuperci( champingnions)
  • - 10g ulei masline
  • - 50g branza gorgonzolla
  • - 5g sare si piper
  • - 5g busuic proaspat

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se umplu cu sote de ciuperci (codite de ciuperci, ceapa tocata fin, sare si piper), se baga la cuptor cca 10 min la temp de 180 gradeC, dupa care se gratineaza cu branza gorgonzolla. Se servesc calde cu busuioc tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise