Ciuperci umplute cu pateu de pasare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciperci (cu diametrul cât o monedă de 50 de bani)
  • 200 g. pateu de pasăre (ideal făcut în casă)
  • 5 ouă
  • 300 g. făină
  • 500 g. pesmet
  • 750 ml. ulei
  • sare şi piper.

Mod de preparare

Se scot codiţele ciupercilor. Golurile rămase se umplu cu pateu. Se desfac ouăle într-un castron. Se sărează şi se piperează după gust. Se dau cipercile pe rând prin făină, ou şi pesmet. Se prăjesc în ulei încins.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise