Ciuperci umplute cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept pui tocat-200gr
  • 1\'2 morcov
  • 1 ceapa mica
  • putin usturoi
  • 1 rosie rasa
  • sare,piper,busuioc,coriandru
  • 1kg ciuperci proaspete-chapignion
  • cascaval dupa preferinta
  • marar

Mod de preparare

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia si condimentele se pun la foc mic intr-o tigaie de teflon cu capac in care sea adauga un pic de apa.se inabuse cam 10 minute iar la sfarsit se adauga mararul.Dupa ce am curatat ciupercutele de coaja si am indepartat cozile,se aseaza intr-o tava de cuptor si se umplu cu compozitia .Se baga la cuptor cam 20 min iar apoi se adauga cascaval ras dupa preferinta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise