Ciuperci umplute cu pui si sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 pulpa de pui mare sau 1 bucata de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 2 linguri mari de smantana grasa
  • 6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor
  • 2 felii de cascaval pentru umplutura
  • 3 felii de sunca de praga putin mai groase

Mod de preparare

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim putin, apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor si usturoiul, tocate marunt.

Punem dupa gust sare si piper si lasam pana se rumenesc putin. Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete. Amestecam bine si umplem 3 ciuperci cu acesta compozitie.

Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete. Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor. Serviti calde.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise